Aniversari amb la mirada posada en la represa de l’activitat

Castellers de Sants General

Aquest cap de setmana els Castellers de Sants celebrem el seu 28è Aniversari i, per segon any consecutiu, ho fem adaptant-nos a les circumstàncies que no permeten dur a terme l’actuació castellera. Per això s’ha preparat un cap de setmana amb concerts, animació infantil i un debat sobre la represa de l’activitat. Tots els actes es faran a l’esplanada de davant del nou local social i per assistir-hi s’haurà de fer una reserva prèvia.

Dissabte a la tarda, dia reservat per a les vigílies, es farà una commemoració dels castells de dones que les borinotes han realitzat des del 2007, amb construccions com el 9 de 6, el 2 de 6 per sota, el 7 de 6 amb agulla o els castells simultanis. A continuació hi haurà el concert de Sara Terrazas i Aleix Cansell.

Diumenge els actes se celebraran al matí i començaran amb l’animació infantil de Dantuvi.

 

Aquest any la tradicional fotografia a la plaça Bonet i Muixí es traslladarà davant del futur local social dels de la camisa grisa. Cal recordar, que aquest juny es farà la votació final dels pressupostos participatius, en els quals aspirem a una subvenció d’un milió d’euros per a les severes reformes que requereix la nau.

A més, com que la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), el Departament de Cultura i el Procicat han aprovat la realització d’assajos castellers en grups bombolla integrats per 20 persones, els borinots debatran sobre com dur a terme la represa de l’activitat castellera.

Ho farem amb dos membres de la Colla que tenen un paper rellevant a la CCCC, Pau Camprovín, el president de la Coordinadora, i Silvia Simó, membre de l’equip mèdic i científicic. També prendran la paraula els dos caps de colla, Ariadna Vàzquez i Pol Batlló.

D’altra banda, el pròxim dimarts 11 de maig s’iniciarà la primera de les quatre trobades quinzenals amb la canalla, programades per a abans de l’estiu. Totes es faran al local d’assaig. 

Reserva d’entrades: