Recuperem Can Climent

Del 10 al 20 de juny vota’ns als pressupostos participatius

Els Castellers de Sants volem recuperar l’antiga nau industrial de Can Climent perquè sigui la seu social de la Colla i alhora es converteixi en un espai obert al barri, a entitats i associacions. Per això, necessitem que ens donis el teu vot entre el 10 al 20 de juny en la fase final dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona.

Proposem restaurar, recuperar i millorar aquesta nau municipal, protegida com a bé cultural d’interès local, situada al carrer dels Comtes de Bell-lloc, número 72, com a nou local social de la colla, que obrirem a altres entitats del barri. 

>>> ENTRA A DECIDIM.BARCELONA I VOTA’NS <<<

Com funciona el sistema de votació dels Pressupostos Participatius?

  1. Cada veí i veïna podrà votar els projectes de, com a màxim, 2 districtes: aquell en el qual estigui empadronat i un segon de la seva elecció. També es pot votar en un sol districte que, en aquest cas, no fa falta que sigui en el qual s’està empadronat.
  2. En cada districte es podran votar tants projectes com es consideri oportú fins a esgotar el pressupost assignat al districte.
  3. S’han de votar un mínim de 2 projectes, i no és obligatori exhaurir tota la dotació pressupostària del districte.

IMPORTANT! Després de seleccionar els projectes que voleu donar suport, heu de confirmar el vostre vot. En aquest vídeo veureu com fer tots els passos per votar.

I recorda! A cada districte s’han de votar un mínim de 2 projectes. Per tant, a més de Recuperem Can Climent, que és el projecte de la Colla, n’hem de votar almenys un altre. Us detallem aquells als quals donem suport a Sants-Montjuïc, perquè també els voteu: