Carnet Gris

 • Connector.

  Qui són Amics de la colla?

  Els Amics de la colla, són tots aquells castellers i simpatitzants de la colla que contribueixen econòmicament al seu sosteniment. Els amics de la colla són l’entorn ampli de la nostra colla, hi trobem des dels castellers en actiu a castellers ocasionals (aquell que ens reforça en determinats moments de la temporada), i també antics castellers, simpatitzants, familiars, amics, amants dels castells (o dels castellers!), gent del barri, passavolants…

 • Connector.

  Amb quina quota contribueix?

  La quota és voluntària, cadascú hi contribueix segons les seves possibilitats i es dedica a les despeses associades a l’activitat de la colla. Per exemple: el pagament dels transports que contractem per moure’ns per Catalunya, els lloguers del local d’assaig i de Cal Borinot (el nostre local social), la compra de camises i faixes, les celebracions de la colla i les colònies per a la canalla.

 • Connector.

  Com et pots fer Amic de la colla?

  Si vols fer-te Amic de la colla, fes-nos arribar les teves dades a través del formulari que trobaràs més endavant.

 • Connector.

  Com ens ajudes?

  Les aportacions dels Amics volem que representin el finançament basal necessari pel manteniment de la colla, símptoma de la seva força i arrelament i símptoma, també, que la força de la colla és la seva gent. Actualment hi ha prop de 300 amics de la colla, un xifra que creix dia a dia.

 • Connector.

  Per què t’has de fer Amic de la colla?

  Per estar al dia de l’actualitat de la colla, rebre les convocatòries i la revista de la colla, tenir descomptes en algunes activitats i comerços amics de la colla. Però sobretot… per contribuir a la consolidació com a colla dels Castellers de Sants.

 • Connector.

  Ja sóc Amic de la colla, ara què?

  Tant bon punt siguis Amic de la colla, rebràs el teu carnet gris. Presentant el carnet gris, els Amics de la colla gaudireu de condicions beneficioses als Comerços Amics. Els beneficis poden ser de tot tipus: descomptes, obsequis per compres d’un volum determinat, promocions especials etc. perquè cada comerç decideix l’oferta que ofereix als Amics dels Castellers de Sants. El Carnet Gris es renovarà anualment i serà vigent fins el 31 de desembre de l’any en curs.

Vols tenir el carnet gris? Emplena el formulari!

Accepto la política de protecció de dades