La primera catedral de l’any arriba sota cobert – 92è Aniversari Nens del Vendrell

Castellers de Sants Cròniques

Els Castellers de Sants tornàvem a visitar El Vendrell després de fer-ho per últim cop en el 2005. Aquest diumenge ho fèiem amb motiu del 92è aniversari dels Nens del Vendrell. Les circumstàncies climatològiques, però, van causar que en comptes d’actuar a la històrica plaça Vella ho féssim al pavelló Àngel Guimerà. Tot i això, ho vam fer convençuts de fer un pas endavant a la temporada acompanyats dels Nens del Vendrell i els Castellers de la Vila de Gràcia.

En el cas dels Borinots, vam iniciar l’actuació amb un 3 de 8 de postal i que ja demana un pis més que podria arribar aquest dissabte a Les Corts. Abans, però, els Nens del Vendrell havien realitzat el 2 de 7 i més tard els de la Vila de Gràcia van tancar la primera ronda amb el 4 de 8.

La gran estrena

En segona ronda arribava la gran estrena de l’actuació en forma de 5 de 8 que ja vam tenir a tocar la setmana passada, però vam deixar aparcat per acabar de treballar-lo a assaig. La catedral va pujar força ràpida i amb la part del terç ben ferma. La part del dos, en canvi, es va trobar desplaçada respecte el rengle i sí que va haver de treballar, especialment després de les aletes. Tot i això, l’estructura no va patir en cap moment i ens vam anotar el primer 5 de 8 de l’any. Alhora, els Nens també van completar el primer 3 de 8 de la temporada i els graciencs van descarregar un altre 2 de 7.

L’actuació la vam arrodonir amb el tercer 2 de 8 amb folre del curs, que tot i mantenir un cert tremolí es va descarregar de forma correcta. Els vendrellencs van completar la clàssica de vuit amb el 4 de 8 i els de la Vila de Gràcia van realitzar el 7 de 7.

D’aquesta forma, l’actuació del Vendrell marca un punt d’inici d’aquestes darreres cinc setmanes de primer tram. La setmana vinent, propera parada a Les Corts amb la vista al 3 de 9 amb folre. Que continuï la festa!

Resum de l’actuació:
Nens del Vendrell: Pd4, 2d7, 3d8, 4d8, 2Pd5
Castellers de Sants: 3Pd4, 3d8, 5d8, 2d8f, 2Pd5 + 2Pd4
Castellers de la Vila de Gràcia: Pd4, 4d8, 2d7, 7d7, Vd5