Comerços amics de la colla

Què són els Comerços amics de la colla?

  Són tots aquells comerços que col·laboren en el projecte Carnet Gris.

Què és el projecte Carnet Gris?

El projecte Carnet Gris és la forma que tenen els Amics de la Colla per a identificar-se amb els comerços del barri.

Té un doble objectiu:

Oferir-te la possibilitat d’ampliar el teu número de clients. El projecte Carnet Gris pretén que el teu negoci incrementi el volum de clients i que el client casteller de Sants tingui hi un tracte especial. La finalitat del Carnet Gris és fomentar el consum de proximitat a la botiga del barri entre els castellers i, així mateix, que els castellers gaudeixin de condicions beneficioses.

Fer-te publicitat dins de la colla castellers de Sants a través de:

– Inclusió de la raó social i/o logotip del teu comerç a la revista Suc de Pinya que reben tots els castellers.

– Visibilitat de la raó social i/o logotip del teu negoci i beneficis comercials a la pàgina web de castellers de Sants.

– Link de la pàgina web del teu comerç al web de castellers de Sants.

– I el major dels impactes… boca-orella del teu negoci entre els 350 castellers de Sants i els seus familiars i amics que són gent del barri i de tota Barcelona.

 • Connector.

  Qui som els castellers de Sants?

  Som una entitat del barri amb més de 600 persones de totes les edats que compartim una passió: els castells. En només 24 anys d’història hem aconseguit formar part del grup de colles de gamma extra, amb el dos de nou amb folre i manilles, el pilar de vuit amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre, tots tres descarregats.

 • Connector.

  Quines condicions/avantatges pots oferir a través del projecte Carnet Gris?

  Les avantatges poder ser de qualsevol tipus (descomptes o obsequis per compres d’un volum determinat, promocions especials etc…). En definitiva, qualsevol cosa que pugui fer atractiva l’experiència de compra al teu comerç a un volum important de clients dones, homes, petits i grans.

 • Connector.

  Qui som els Amics de la colla ?

  El grup de persones castellers i no castellers i entitats del barri que treballem amb la voluntat de fer més gran la colla proveint de suport econòmic i organitzatiu.

 • Connector.

  Puc col·laborar amb els Castellers de Sants independentment del projecte Carnet Gris?

  Sí! A part de convertir-vos en un “Comerç Amic”, també pots ajudar a l’entitat dels Castellers de Sants mitjançant aportacions econòmiques o d’altre tipus que ajudin a la colla. En cas de fer-ho, també tindríeu un adhesiu que un reconeixeria col·laboració desinteressada.