Comerços amics de la colla

Què és el projecte Carnet Gris?

 

El projecte Carnet Gris té un doble objectiu:

Oferir-te la possibilitat d’ampliar el teu número de clients. El projecte Carnet Gris pretén que el teu negoci incrementi el volum de clients i que el client casteller de Sants tingui hi un tracte especial. La finalitat del Carnet Gris és fomentar el consum de proximitat a la botiga del barri entre els castellers i, així mateix, que els castellers gaudeixin de condicions beneficioses.

Fer-te publicitat dins de la colla castellers de Sants a través de:

– Inclusió de la raó social i/o logotip del teu comerç a la revista Suc de Pinya que reben tots els castellers.

– Visibilitat de la raó social i/o logotip del teu negoci i beneficis comercials a la pàgina web de castellers de Sants.

– Link de la pàgina web del teu comerç al web de castellers de Sants.

– I el major dels impactes… boca-orella del teu negoci entre els 350 castellers de Sants i els seus familiars i amics que són gent del barri i de tota Barcelona.

 • Connector.

  Qui som els castellers de Sants?

  Som una entitat del barri amb més de 600 persones de totes les edats que compartim una passió: els castells. En només 24 anys d’història hem aconseguit formar part del grup de colles de gamma extra, amb el dos de nou amb folre i manilles, el pilar de vuit amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre, tots tres descarregats.

 • Connector.

  Quines condicions/avantatges pots oferir a través del projecte Carnet Gris?

  Les avantatges poder ser de qualsevol tipus (descomptes o obsequis per compres d’un volum determinat, promocions especials etc…). En definitiva, qualsevol cosa que pugui fer atractiva l’experiència de compra al teu comerç a un volum important de clients dones, homes, petits i grans.

 • Connector.

  Qui som els Amics de la colla ?

  El grup de persones castellers i no castellers i entitats del barri que treballem amb la voluntat de fer més gran la colla proveint de suport econòmic i organitzatiu.

 • Connector.

  Puc col·laborar amb els Castellers de Sants independentment del projecte Carnet Gris?

  Sí! A part de convertir-vos en un “Comerç Amic”, també pots ajudar a l’entitat dels Castellers de Sants mitjançant aportacions econòmiques o d’altre tipus que ajudin a la colla. En cas de fer-ho, també tindríeu un adhesiu que un reconeixeria col·laboració desinteressada.