25a Diada dels Xics de Granollers | borinots.cat

25a Diada dels Xics de Granollers

25a Diada dels Xics de Granollers

 

Moltes felicitats, som immensos!! El que vam fer a Vilafranca per Tots Sants quedarà per la història, una gran demostració de nivell i mètode, però si volem que realment es valori en la seva adequada mesura no ens podem quedar aquí, hem de demostrar que res d’allò va ser flor d’un dia i anar a les dues últimes actuacions de la temporada a gaudir i fer gaudir dels nostres millors castells. Tornem-hi!

 

On?

 

A la plaça de la porxada de Granollers, un indret bonic i ple d’història. És la plaça on hi ha l’ajuntament i centre neuràlgic de la capital del Vallès Oriental. Un porxo amb columnes d’estil toscà on anteriorment hi subhastaven els productes els dies de mercat presideix la plaça i li dona un caràcter molt singular. En aquesta plaça l’any passat vam descarregar-hi l’innominable 2 de 7 per sota, una raresa només a les nostre mans. Enguany hi anirem a provar el 3 de 9 amb folre a l’antiga, entre d’altres grans construccions. No hi falteu!

 
 

Qui ens hi acompanya?

 

Els Xics de Granollers que porten uns anys amb una plena consolidació en els castells de 8, han aconseguit descarrear el 4 i el 2, tot i que el 3 s’ha quedat pendent. Una colla en creixement que treballa reptes superiors.

 

Els Minyons de Terrassa es troben a les acaballes d’una temporada fantàstica, una de les millors de la seva història que de ben segur voldran arrodonir d’aquí a dues setmanes descarregant alguns dels seus màxims castells històrics. Arriben a Granollers amb ganes de rodar estructures de 9 pisos que aviat enfilaran més amunt.

 

A les 9.40 h a l'Estació de Sants per l’entrada de la plaça de Joan Peiró (agafarem el tren de les 10.01 h)