Actuació de diumenge de Rams | borinots.cat

Actuació de diumenge de Rams

Actuació de diumenge de Rams

 

 

 

Com cada any per Setmana Santa, diumenge de Rams els Castellers de Sants no vam faltar a la nostra cita amb el barri, molt ben acompanyats pels Castellers de Sabadell i la Colla Jove de Castellers de Sitges. La primavera es va deixar sentir amb un dia radiant i càlid en el qual totes les colles vam aconseguir bons resultats en una jornada ràpida i sense incidents. Els pilars de 4 respectius van inaugurar la diada i van donar pas a la primera construcció.

 

Els Castellers de Sants, amfitrions, vam obrir l'actuació amb un 4 de 7 amb agulla assolit per segon cop aquesta temporada, seguit d'un 4 de 8 molt estable en segona ronda i acabant amb un 7 de 7 ideal per seguir rodant castellers i estructures. Els de Sabadell també van signar diversos castells de 8, començant pel 3 de 8 de la primera ronda, el número 100 del seu historial, a més del 4 de 8 de la segona ronda i del 7 de 7 de la tercera. La Colla Jove de Sitges també va assolir els seus objectius i va descarregar el 4 de 7 a la primera ronda, el 5 de 6 a la segona i un 4 de 6 amb agulla molt parat com a cloenda de la tercera ronda. La diada va acabar amb la ronda de pilars, on els de Sants vam fer un vano de 5, els Castellers de Sabadell dos pilars de 5 i els de la Jove de Sitges dos pilars de 4.

 

Després d'una mica de música cortesia dels grallers i tabalers de les colles, els Borinots vam celebrar la nostra 4a calçotada, que va resultar un èxit d'assistència rotund  -els tiquets s’havien exhaurit el dimarts anterior- i en la que també van participar castellers de les colles convidades i gent del barri. Després d'un dinar de calçots i botifarra, la tarda es va amenitzar amb música i es va celebrar la ja famosa batalla de PDs, en què diferents membres de la colla van fer-nos ballar i acabar de gaudir d'una gran vetllada.

 

Resum de l’actuació:

C. Sants pde4, 4de7a, 4de8, 7de7, pde4, pde5, pde4
C. Sabadell pde4, pde4, 3de8, 4de8, 7de7, pde5, pde5
C. Jove C. Sitges pde4, 4de7, 5de6, 4de6a, pde4, pde4

 
Consulta totes les fotografies de l'actuació al nostre Flickr