Doblet del carro gros per acomiadar la temporada de la represa

Castellers de Sants Cròniques

Ho teníem clar i no ha sigut fàcil. Teníem un doble repte: el de lluitar contra una pandèmia i alhora el de reprendre la nostra activitat amb la màxima prudència. Mesos de treball i esforç, cura i perseverança, han donat els seus fruits en tots dos casos.

Els Castellers de Sants hem envigorit els fonaments de la Colla i hem tancat una temporada atípica marcada per la pandèmia del covid amb l’estrena del 4 de 8 al barri de Gràcia, que hem rubricat a Terrassa. 

Fem el salt cap al vuit a Gràcia

Veníem amb les piles carregades per afrontar un cap de setmana intens i amb accent de futur. La primera aturada del cap de setmana era a Gràcia per celebrar el XXV Aniversari de la colla local – els Castellers de la Vila de Gràcia – per exercir de padrins, juntament amb els Castellers de Terrassa, dels de la camisa blava.

D’aquesta manera vam demostrar els grans avenços a l’assaig amb un 4 de 8 de bandera, amb gairebé tot el pom nou. La canalla ha estat, més que mai, la prioritat d’aquesta temporada i ens ha donat una lliçó de valentia i coratge admirable. 

L’actuació la vam acompanyar d’un impecable 5 de 7 i d’un 4 de 7 amb l’agulla de tràmit.

Apuntem al futur des de Terrassa

Terrassa sempre és especial i ens brinda energia per alçar els nostres castells límit. Aquí vam descarregar els últims castells de nou prepandèmics i aquest cop no ens hem volgut quedar curts. I ho hem fet rubricant el carro gros i el 5 de 7, amb l’estrena afegida del 7 de 7. 

Tot això el dia que el món casteller va tornar a vibrar amb el primer castell de nou de la represa castellera, erigit pels de la camisa malva. Novament els Minyons s’han tornat a posar en el punt de mira de tots amb una diada que van acompanyar el 3 de 9 amb folre amb el 2 de 8 amb folre, el 4 de 8 i el pilar de 6. 

Si alguna cosa ens ha ensenyat el covid és a valorar aquells castells que abans eren un tràmit per a nosaltres. Per tant, assolir per partida doble el 4 de 8 en un sol cap de setmana, després de mesos de treball intens, i sent un dels castells límit en l’actualitat, sols és una mostra del futur que projectem els Borinots. 

Amb coratge, convicció i la força grisa que sempre ens caracteritza, tanquem una temporada molt curta però intensa, en la qual hem posat els fonaments d’un demà que tenim ben a prop. El 2022 ens espera amb moltes més emocions!

RESUM DE LES DIADES

Diada dels XXV dels Castellers de la Vila de Gràcia:

  • Castellers de la Vila de Gràcia: 4de7a, 7de7, 5de7, cinc Pde4
  • Castellers de Terrassa: 4de6a, 3de7, 2de6, Pde5
  • Castellers de Sants: 5de7, 4de8, 4de7a, quatre Pde4

Diada de Terrassa:

  • Minyons de Terrassa: 4de8, 3de9f, 2de8f, Pde6
  • Castellers de Sant Cugat: 5de7, (id)4d7a, 4de7a, 4de7 i tres Pde4
  • Castellers de Sants: 5de7, 4de8, 7de7, quatre Pde4