Els Castellers de Sants aproven mantenir una candidatura pont a l’espera del retorn als assajos

Castellers de Sants General

Aquest dijous els Castellers de Sants hem celebrat l’Assemblea general ordinària 2021, data en la qual finalitzava el mandat escollit ara fa dos anys. Davant la incertesa de quan serà el retorn, els de la camisa grisa hem aprovat mantenir els principals càrrecs, tant de la junta com de la tècnica, fins a l’esperada tornada als assajos.

Així doncs, Pol Batlló i Ariadna Vázquez seguiran com a caps de colla, mentre Núria Piñol i Assumpta Sogas es mantenen a la presidència. Està prevista, per tant, una nova Assemblea General un cop es torni a la normalitat per escollir una nova candidatura.

Tot i això, els Borinots hem realitzat alguns canvis per adaptar-se a la situació actual. És per això que s’ha creat un nou equip d’activitats obert a la colla per tal de dinamitzar els diversos actes que es puguin dur a terme mentre es mantingui l’aturada castellera.

Per altra banda, un dels grans objectius en els següents mesos és el de seguir avançant en les reformes del nou local social. Un dels passos és el d’aconseguir l’aprovació de la remodelació de la nau per part del Districte, acompanyat del pressupost necessari.

Alhora, s’ha reiterat el compromís tant amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya com la de Barcelona per vetllar pels interessos comuns de totes les colles.

Pel que fa al balanç del 2020, s’ha fet una valoració molt positiva de les activitats dutes a terme malgrat la pandèmia. D’aquesta manera, s’han pogut realitzar actes com la revetlla de Sant Joan, la Diada d’Estiu, la Festa major, el barri viu fest i la trobada final de temporada.

A més, s’ha creat la Comissió d’acollida de persones en situació de vulnerabilitat per estar amatents a persones de la Colla que es puguin trobar en aquestes circumstàncies, així com per buscar recursos per ajudar les persones que es troben en situació legal irregular.

Altrament, també s’ha mantingut el contacte amb els comerços del barri – en una col·laboració activa – i s’ha donat suport a la plataforma Stop tanatori, com a la nova sala de concerts la Deskomunal, entre d’altres.