Els Castellers de Sants aproven una nova candidatura amb els reptes de gaudir, viure, conviure, habitar i construir

Castellers de Sants General

Pau Granell serà el nou cap de colla, juntament amb un equip de presidència a tres bandes, amb Clara Antonio, Jordi Pegueroles i Adrià Pérez

Els Castellers de Sants comencem una temporada de construcció després d’haver recuperat l’activitat castellera la passada tardor. A l’Assemblea General Ordinària d’aquest dijous s’ha aprovat la candidatura, amb Pau Granell com a cap de colla, i un equip de presidència a tres bandes, amb Clara Antonio, Jordi Pegueroles i Adrià Pérez que, més enllà dels objectius a plaça, es marquen els objectius de confeccionar una colla més familiar i oberta al barri.

D’aquesta manera, la candidatura s’ha presentat amb cinc principals eixos: gaudir, viure, conviure, habitar i construir. És així com es treballarà per una colla atractiva per a totes les franges d’edat. Per altra banda, aquest any, a més, serà l’avantsala del 30è aniversari, que els Castellers de Sants celebrarem el 2023.

A més de les actuacions a plaça, un dels aspectes a recuperar és la vida social a Cal Borinot i també a Can Climent, on iniciarem una fase de condicionament de la nau de Can Climent per poder-li donar diferents usos i perquè esdevingui un espai de trobada entre castellers i castelleres de totes les edats, i també sigui una porta oberta al barri.

Castellerament, encara és d’hora per marcar objectius per aquesta temporada a causa de la llarga aturada. De totes maneres, els Borinots mirem el futur amb optimisme després que l’any passat poguessim completar el 4 de 8 amb menys de dos mesos d’activitat.

Adaptació d’horaris

Un dels reptes d’aquesta pròxima temporada és el de fer créixer la colla, especialment entre una canalla que ha crescut en aquest període d’aturada. D’aquesta manera, per tal d’adaptar-se a les famílies, els Borinots hem adaptat els horaris dels assajos i de les actuacions.

Els assajos de dimarts, per tant, començaran a les 18:30 h i acabaran a les 21 h, mentre que els de divendres s’avancen pràcticament dues hores, de 19:30 a 22 h.

Per altra banda, tal com ja estava previst abans de l’esclat de la pandèmia, les actuacions organitzades pels Castellers de Sants començaran a les 11:30 h (mitja hora abans que l’habitual).