Encatifem Salt – 22è Aniversari dels Marrecs de Salt

Castellers de Sants Cròniques

Els Borinots arribàvem a Salt sota un cel gris que ens anava de conjunt amb la camisa. Ens han rebut a la plaça de la Vila amb una xocolatada que ens ha permès entrar en calor. L’actuació ha estat àgil i ràpida i no ha gaudit d’una gran afluència de públic massa nombrós per culpa d’un dia que no acompanyava gens.

En primera ronda, els locals han començat amb un tres de vuit, el primer d’enguany. Els del Vendrell han fet un quatre de set mentre que els de Sants hem plantat un plàcid quatre de set amb agulla.

Els Marrecs també han estrenat castell a la segona ronda, el dos de set, descarregat sense cap mena de complicació. Els Borinots hem optat pel quatre de set i els vendrellencs han posat l’agulla al quatre de set.

En tercera ronda, els amfitrions han fet el segon nou de set de la temporada, castell que fan amb una enxaneta. Per la nostra banda, hem tret el plat fort del dia. Disset anys després de descarregar-lo per primera vegada, també en terres gironines i en un dia plujós, els Borinots ens hem disposat a repetir l’efemèride i fer el tres de set per sota. El castell, que feia sis anys que no dúiem a plaça, s’ha aixecat sense cap mena d’entrebanc i sobre una catifa que tapava els bassals i el fang. Per tancar la tercera ronda, els Nens han descarregat un tres de set.

En ronda de pilars, els Marrecs han fet dos pilars de cinc. Els de Sants hem executat un vano de cinc, mentre que els del Vendrell han descarregat un pilar de cinc.

Degut al canvi de dia de l’actuació, no érem el nombre de persones que hauríem desitjat, motiu pel qual hem hagut de fer un pas enrere en la tònica d’actuacions que dúiem i descartar els castells de vuit pisos.

Resum de l’actuació:
Marrecs de Salt: 3d8, 2d7, 9d7, 2pd5
Nens del Vendrell: 4d7, 4d7a, 3d7, 1pd5
Castellers de Sants: 4d7a, 4d7, 3d7ps, v5

XXIIè Aniversari dels Marrecs de Salt, Salt 14 d'abril de 2018