Estrena de 8 a Sabadell

Castellers de Sants Cròniques 0 Comments

Després d’una nou cap de setmana de descans en aquest inici de temporada, els Borinots hem arribat a Sabadell amb ganes de donar un pas més. A l’actuació ens han acompanyat els Xics de Granollers i la colla local, els Castellers de Sabadell i en una plaça del Mercat que ens ha recordat la visita que vam fer el 2005 en busca del primer 2 de 8 amb folre del nostre historial.

L’actuació d’aquest diumenge ha suposat l’estrena dels castells de 8 en aquesta temporada en forma de 4 de 8. De la mateixa manera que s’ha anat repetint en les altres dues actuacions d’aquest any, hem completat l’actuació amb dos castells amples, com són el 5 de 7 i el 7 de 7, per tal de realitzar diferents estrenes.

Per a qui també ha sigut una actuació de novetats ha sigut pels Castellers de Sabadell. Tot just a la seva primera actuació de l’any hi han realitzat el 4 de 8, que s’ha mostrat estable tot i tenir un petit tremolí constant. Com els Borinots, també han acabat amb el 5 de 7 i el 7 de 7.

Finalment, els Xics de Granollers han mostrat el ventall dels castells de set. Han començat amb un 5 de 7 que se’ls ha complicat primer en el pom de dalt i després en l’estructura del tres. Han completat l’actuació amb el 3 de 7 i el 4 de 7.

Un cop estrenats els castells de 8, els Castellers de Sants tornem a tenir l’oportunitat la setmana que ve i a prop de casa per seguir avançant en l’evolució de la temporada.

Resum de l’actuació:
Castellers de Sabadell: 4d8, 7d7, 5d7, vd5
Xics de Granollers 5d7, 3d7, 4d7, p5
Castellers de Sants: 5d7, 4d8, 7d7, 3p4
Diada d'inici, Sabadell 19 de març de 2017

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *