Fem colla, fem barri, fem mercats

Castellers de Sants Cròniques

Aquest passat dissabte al matí els Castellers de Sants teníem una cita important amb el barri: actuàvem al Mercat de Sants en una diada que va ser ideada colze a colze entre les dues entitats.

2 de 7

5 de 7

3 de 8

Vam començar fent dos pilars dins del mercat i seguidament vam sortir per emplaçar-nos a la cantonada, entre el Carrer de Sant Jordi i el Carrer de Càceres, on vam iniciar l’actuació en solitari.

Va ser una jornada d’estrenes, tant de castells com de castellers. Vam voler començar amb un cinc de set, el tercer en el que portem de temporada. En segona ronda vam estrenar el tres de vuit, el primer castell de vuit de la temporada, serè en tot moment i sense cap mena de complicació. Vam seguir amb una altra estrena, el dos de set i, per acabar, com que l’actuació va anar molt àgil, vam voler fer un quart castell, el quatre de set, que ens va permetre estrenar gent en noves posicions.

4 de 7

 

Amb un vano de cinc vam donar per acabada l’actuació i després del tradicional toc de vermut, vam gaudir d’un piscolabis que els botiguers del mercat ens havien preparat per a tots els castellers. Mentre la colla gaudia del vermut, la canalla va anar al planetari on, per acabar d’arrodonir el dia, van fer una gimcana pel nostre barri.

En menys d’una hora vam enllestir l’actuació que en tot moment va tenir una molt bona afluència de públic. Ens agrada molt actuar en espais com aquest, ja que ens permet apropar l’activitat castellera a la gent del nostre barri. Per això, la setmana vinent tornarem a actuar al mercat, aquest cop però al d’Hostafrancs, en una diada que tindrà el mateix format que la d’aquest dissabte.

Resum de l’actuació:

2pde4, 5de7, 3de8, 2de7, 4de7, Vde5.

 

Actuació al Mercat de Sants, 30 de Març de 2019, Barcelona