La Diada d’estiu torna a omplir els carrers del barri

Castellers de Sants General

Aquest 9 de juliol els Castellers de Sants tornem a celebrar la Diada d’estiu després de dos anys sense poder-ho fer per la pandèmia. Com sempre, iniciarem la jornada amb l’actuació castellera i la continuarem amb el correbars i el concert, aquest cop al carrer de Viriat (davant de l’estació d’autobusos).

La Diada d’estiu, per tant, és el gran acte dels Borinots per tancar el primer tram de temporada. L’actuació castellera serà a les 18 h a la plaça d’Osca, acompanyats dels Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues.

Un cop s’acabi l’actuació, iniciarem el correbars, que recorrerà el barri partint de la plaça d’Osca i les consumicions es podran bescanviar en 11 establiments del barri. El camí acabarà a la zona de concerts, on tindrem la música en directe de Clotildes i tancarem la festa amb PDs.

Tiquets correbars

Els tiquets pel correbars tindran un cost de 10 € i inclouen 4 consumicions (cervesa o refresc) i botifarrada. També hi haurà opció per a vegetarians i celíacs.

Es podran obtenir els propers dies 1, 4 i 8 de juliol durant l’estona d’assaig i posteriorment a Cal Borinot. Si encara en queden, també se’n vendran el dissabte a la plaça d’Osca durant l’actuació castellera.

Mapa del recorregut i parades del correbars

Horaris:

  • 1 i 8 de juliol: 19:30 a 22 h a l’escola Jaume I. A partir de les 22 h a Cal Borinot
  • 4 de juliol: 18:30 a 21 h a l’escola Jaume I. A partir de les 21 h a Cal Borinot