Objectiu nova xarxa d’assaig: aconseguit!

Castellers de Sants Cròniques

Gràcies, gràcies i gràcies! Estem profundament agraïts perquè entre tots heu fet possible aquest projecte d’una futura nova xarxa dels Castellers de Sants!

A què destinarem les vostres aportacions?

Aquest projecte neix de la necessitat de tenir una nova xarxa ja que l’actual no permet regular l’alçada i suposa una dificultat a l’hora de plantejar els castells que volem assajar en un futur amb seguretat. Per aquest motiu vam iniciar aquest projecte que ens permetrà construir una nova xarxa amb aquestes característiques:

  • Alçada regulable per mantenir la seguretat i la comoditat de les persones que fan el castell.
  • Estructura resistent apta pels castells del futur.
  • Agilitzar les proves podent afrontar a plaça els castells amb més assaig.
  • La xarxa quedarà col·locada dins d’un marc quadrat d’acer que queda subjectat per 4 punts mitjançant motors elèctrics.Tres columnes d’acer guiaran el marc amunt i avall, que estarà comandat per un panell de control.

Amb les vostres aportacions finançarem part de l’estructura així com el seu muntatge, la xarxa i tota la instal·lació elèctrica.

Calendari previst

Les obres de muntatge s’executaran els dies 28, 29 i 30 de juny.. Les recompenses físiques seran entregades abans de l’agost. Ens posarem en contacte amb aquells mecenes amb recompenses que siguin un acord entre les dues parts.

A més, tots els mecenes que col·laboreu en alguna donació sereu convidats a l’assaig especial del dijous 6 de juliol, el penúltim abans de les vacances d’estiu. En aquest assaig aprofitarem per donar les gràcies a tots els mecenes i també hi haurà alguna sorpresa! Us n’informarem més endavant a través del contacte que ens faciliteu pel Verkami.