Sant Medir, on tot comença

Castellers de Sants Cròniques 0 Comments

L’actuació de Sant Medir ha donat el tret de sortida oficial a la temporada, després d’una Santa Eulàlia que ja ens va fer treure la pols de la camisa. Aquestes primeres actuacions ens serveixen per anar agafant ritme i forma i així poder encarar els propers reptes amb la confiança i la fermesa necessàries.

Enguany tocava anar cap a Sant Cugat, on hem compartit plaça amb els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de la Vila de Gràcia, en una actuació que ja és habitual a l’inici del calendari casteller borinot.

El mortal accident que es va patir aquest mateix dissabte al local dels Xiquets del Serrallo, durant el procés de desmuntatge de la xarxa, ha fet que l’actuació hagi començat amb un pilar de dol per part de cada colla.

L’actuació s’ha vestit de castells de set i mig, que han estat tots molt reiterats entre les colles. El 5 de 7 ha estat el castell estrella de la primera ronda, que totes han coronat sense cap mena de complicació.

Un 4 de 7 dels gausacs ha obert la segona ronda, mentre que els Borinots i els graciencs han optat pel 7 de 7, que permet rodar castellers en moltes posicions i és un habitual als inicis de temporada.

Per acabar, els amfitrions i els de Sants hem fet un 4 de 7 amb agulla mentre que els graciencs també han optat per l’estructura del quatre però sense l’agulla.

L’actuació ha finalitzat a dos quarts de dues, donant pas a la calçotada que els locals han organitzat i on uns quants Borinots han aprofitat per quedar-s’hi i gaudir d’un bon àpat en bona companyia.

Castellers de Sant Cugat: pd4dol, 5d7, 4d7, 4d7a, p5

Castellers de Sants: pd4dol, 5d7, 7d7, 4d7a, vd5

Castellers de la Vila de Gràcia: pd4dol, 5d7, 7d7, 4d7, 3p4

Sant Medir, Sant Cugat, 05 de març de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *