Santa Eulàlia, un tastet de castells per anar fent boca | borinots.cat

Santa Eulàlia, un tastet de castells per anar fent boca

Santa Eulàlia, un tastet de castells per anar fent boca

 

L’actuació d’aquest any de Santa Eulàlia presentava alguns canvis en el seu format. Si bé des de ja fa uns anys l’actuació es realitza a l’antiga (amb hora d’inici i de final, i durant aquest temps s’han de realitzar les tres rondes de castells sense cap ordre establert), aquest 2017 hem encetat una nova etapa en què l’actuació passava a fer-se abans de l’habitual, permetent tornar a casa a una hora més aviat decent.

La plaça s’ha omplert bastant per veure en acció les sis colles que, amb pocs dies d’assaig a les esquenes, hem descarregat tots els castells duts a plaça en menys d’una hora.

L’actuació, que ha estat molt àgil, ha permès veure els nostres primers castells de l’any. El 5de7, el 7de7 i el 4de7 amb l’agulla han estat els triats per a l’ocasió i no han comportat cap mena de problema.

Les altres colles s’han mogut totes per castells molt al seu abast. Els de Barcelona han descarregat el primer castell de vuit de l’any, els de Gràcia han fet la mateixa tríada que nosaltres, els de la Sagrada Família han despatxat tres castells de set, essent el 4de7 amb l’agulla el més valuós, mentre que la Jove de Barcelona ha descarregat castells de set pisos i els del Poble Sec un 5de6, un 2de6 i un 3de7.

Amb els pilars de comiat, les sis colles de la ciutat han mostrat un penó de la ONG Volem Acollir, a la qual algunes d’elles ja n’estan adherides.

 

Resum de l’actuació

  • Castellers de Sants: 5de7, 7de7, 4de7a,vano de 5.
  • Castellers de Barcelona: 5de7,4de8,7de7, pilar de 4 i pilar de 5. 
  • Castellers de la Vila de Gràcia: 5de7, 7de7, 4de7a, vano de 5.
  • Castellers del Poble Sec: 5de6, 2de6, 3de7, 3 pilars de 4.
  • Castellers de la Sagrada Família: 4de7, 4de7a, 3de7, vano de 5.
  • Jove de Barcelona: 3de7, 4de7, 4de6a, pilar de 5 al balcó.

Consulta totes les fotografies de l'actuació al nostre Flickr