Sensacions no puntuables

Castellers de Sants Cròniques, General

En el món casteller, tot i haver-hi una taula de puntuacions, es fa difícil de donar un valor a un castell segons el moment que viu cada colla. Aquest Sant Joan, per tant, ens desplaçàvem a Vilassar de Mar per recuperar les bones sensacions amb algun castell que feia setmanes que no portàvem a plaça.

Abocats a la calor estiuenca i després d’haver celebrat la revetlla de Sant Joan, els Castellers de Sants tornàvem a actuar un 24 de juny després de fer-ho per última vegada el 2012, també a Vilassar de Mar. D’aquesta manera, ens trobàvem a la plaça de l’ajuntament de la localitat maresmenca acompanyats dels Capgrossos de Mataró.

En aquesta ocasió, vam iniciar l’actuació amb un 5 de 7 ben agafat de mides. En segona ronda, encaràvem el principal repte del dia com era el de tornar a completar el 2 de 7; una estructura que no portàvem a plaça des de la caiguda del 2 de 8 amb folre al Vendrell. A Vilassar, el dos va pujar estable i, tot i el petit tremolí després de la carregada, es va poder descarregar amb solvència. El 2 de 7 suposa un gran pas a nivell de recuperació de confiança en un castell treballat a foc lent les darreres setmanes a assaig. Vam acabar l’actuació amb un 4 de 8 que va seguir donant molt bones sensacions amb una execució de forma excel·lent.

L’altra colla a plaça, els Capgrossos de Mataró, van completar la clàssica de vuit. Tant el 2 de 7, com el 4 de 8 i el 3 de 8 es van descarregar amb total seguretat.

Un cop superat Sant Joan, als de la camisa grisa ens queden només tres actuacions abans d’iniciar les vacances. La pròxima parada, aquest diumenge a Sant Cugat en la primera aturada de l’#eufòriaborinota.

Resum de l’actuació:
Castellers de Sants: Pde4cam, 5de7, 2de7, 4de8, 2Pde4
Capgrossos de Mataró: Pde4cam, 2de7, 4de8, 3de8, 2Pde5 i 2Pde4

Actuació Vilassar de Mar, 24 de Juny de 2019, Vilassar de Mar