Toca aixecar-se

Castellers de Sants Cròniques, General

Visitar la Plaça Vella del Vendrell sempre és un honor per a qualsevol colla. Els Castellers de Sants hi tornàvem després de fer-ho per últim cop ara fa catorze anys. Sota un sol imponent i acompanyats dels Nens del Vendrell i els Castellers de la Vila de Gràcia, els Borinots ens disposàvem a fer un pas endavant en la planificació de la temporada.

Convençuts de la feina feta, els Castellers de Sants encaràvem el 2 de 8 amb folre en primera ronda. La pujada de la construcció va anar acompanyada dels petits tremolors que acostumen a tenir aquests castells quan s’afronten per primer cop a la temporada. Amb l’aixecador col·locat, però, el pom es va despenjar i va deixar el castell en intent. A causa de la caiguda va haver-hi dues lesionades lleus de la colla que van ser traslladades a l’hospital i, després de sotmetre’s a radiografies i altres proves complementàries, van estar donades d’alta el mateix dia.

Després de la caiguda vam refer-nos amb el cinquè 4 de 8 de l’any, que va acabar sent el nostre únic castell de vuit del dia. A continuació, vam fer el 3 de 7 i vam acabar l’actuació amb el 4 de 7 amb l’agulla .

Per la seva banda els Nens del Vendrell van repetir la seva millor actuació de la temporada amb el 3 de 8 com a millor castell, a més del 2 de 7 i el 5 de 7. La tercera colla a plaça van ser els Castellers de la Vila de Gràcia que, tot i començar amb un intent desmuntat de 4 de 8, el van descarregar més tard després de fer el 2 de 7 en primera ronda. De la mateixa manera que els vendrellencs, van tancar amb el 5de7.

Després d’una actuació en la qual no s’han produït els resultats que esperàvem, els Castellers de Sants ens concentrem novament al local d’assaig per tal de poder recuperar les bones sensacions. La pròxima cita, el 15 de juny al Castell de Montjuïc amb motiu de l’Aniversari dels Castellers del Poble Sec.

Castellers de Sants: 2de8f(i), 4de8, 3de7, 4de7a Vde5
Nens del Vendrell: 2de7, 3de8, 5de7, 2 Pde5
Castellers de la Vila de Gràcia: id 4de8, 2de7, 4de8, 5de7, Pde5

Aniversari Nens del Vendrell. 2 de Juny de 2019, Vendrell