Un Tots Sants diferent

Roger Martrat Cròniques

Després d’una Diada en què les coses no havien anat tal com nosaltres esperàvem, la Colla va haver de fer un replantejament del que quedava de temporada i tot passava, en primer lloc, per retocar els objectius supeditats a l’estat anímic no només dels més petits sinó de tots en general i també de l’evolució dels castells a l’assaig.

Amb aquesta situació i després d’una actuació a Sitges passada per aigua, els Borinots abandonàvem la idea de fer els castells de màxima dificultat que teníem a l’abast i ens convertíem en actors secundaris d’una actuació castellera que ens estimem i que ens fem molt nostra.

L’actuació, però, no deixava de ser una de les més importants d’aquest segon tram ja que donades les circumstàncies era de vital importància demostrar la grandesa de la nostra colla amb una actuació amb moltes camises i una alta participació a les pinyes de les altres colles.

Vam iniciar la nostra actuació descarregant el 3de8, i el vam acompanyar d’un 4de8 i d’un 7de7 que, com és normal, no ens van comportar cap problema.

Pel que fa a la resta de colles, una freda i una de calenta a parts iguals.

Actuació desigual

I és que si bé els Castellers de Vilafranca descarregaven el 3de10fm en primera ronda, no van poder amb el 2de8sf ni el 5de9f.

Tampoc no se’n van acabar de sortir uns Xiquets de Tarragona que van descarregar un treballat 3de9f però que van ensopegar tant amb el 7de8 com amb el 4de9f.

Els Capgrossos de Mataró, per la seva banda, van descarregar un estàtic 3de9f i un 2de9fm treballat a nivell de sisens. Van acabar l’actuació. però, amb un regust agredolç ja que no van aconseguir fer l’aleta al 5de9f.

Així doncs, actuació accidentada que ens ha de servir per seguir mirant endavant, per seguir corregint petits errors i, sobretot, per acabar la temporada amb el millor sabor de boca en funció del moment.

RESUM DE L’ACTUACIÓ:
Xiquets de Tarragona: pde4 caminat, 3de9f, id7de8, id4de9f, 5de8, 4de8, vano de 5
Castellers de Vilafranca: pde4 caminat, 3de10fm, i2de8sf, 2de9fm, i5de9f, 4de9f, pde6, 10pde4
Castellers de Sants: pde4 caminat, 3de8, 4de8, 7de7, 4pde4 i pde5
Capgrossos de Mataró: pde4 caminat, 3de9f, 2de9fm, i5de9f, 4de8, 4pde4 i pde5

Tots Sants, Vilafranca del Penedès 01 de novembre de 2018