Viatge a Menorca | borinots.cat

Viatge a Menorca

Viatge a Menorca

 

Ja tenim tot a punt per al viatge a Menorca! Descarrega't el document amb tota la informació necessària per a gaudir sense preocupacions d'aquest intercanvi del que participem les entitats de cultura popular de Sants i les de Ferreries.
 
Respecte als bitllets, finalment tant els passatgers que viatgeu amb vehicle com els que ho feu sense us haureu de dirigir a les taquilles de Trasmediterrania amb temps suficient per embarcar a l'hora. Allà caldrà que indiqueu que sou del grup "Castellers" i mostreu el DNI o passaport i, en cas necessari, indiqueu la matrícula i model del vehicle per tal que us donin el vostre bitllet. L'Adrià Pros serà el responsable del trajecte i el trobareu prop de les taquilles el dia 12 per si necessiteu ajuda.
 
Aquells que marxeu abans heu de fer la mateixa operació, indicar que sou del grup "Castellers" i mostrar el DNI o passaport i, en cas necessari, indiqueu la matrícula i model del vehicle per tal que us donin el vostre bitllet. En aquests casos, però, no hi haurà l'Adrià per ajudar-vos.
 
Per a aquells que dormiu al pavelló, sapigueu que l'ajuntament ens proveirà amb 60 matalassos. Està previst que allà hi dormin unes 80 persones (segons la informació del formulari que vau emplenar) i, per tant, no estaria de més que portéssiu matalassos inflables o màrfegues per si de cas. La canalla tindrà prioritat en l'ús dels matalassos disponibles.
 
Dit això, us informem que finalment seran 3 els autocars que tindrem a disposició per als desplaçaments interns des de Ferreries a les actuacions per la qual cosa no serà necessari fer servir el cotxe en aquests casos.
 
Gaudiu de les vacances si en teniu i ens retrobem en dues setmanes
 
Comissió Menorca Santsenca