facebookinstagramyoutubetwitterflickrtelegram

Cal Borinot

Coneixes Cal Borinot?

El local social és un element molt important en la vida d’una colla castellera. Sempre hi havia hagut la necessitat d’un espai de reunió propi, però no s’havia pogut portar a terme amb èxit. La iniciativa de buscar un local tornà a sorgir a partir de les ganes d’un grup de joves cada cop més nombrós i cohesionat, que van engrescar la resta de la colla en aquest projecte ambiciós.

Després de buscar molt, es va decidir apostar pel localet del carrer Vallespir per començar aquesta aventura, convertint-lo en Cal Borinot, la seu social dels Castellers de Sants, i mantenint el pati de l’escola Jaume I com a local d’assaig. Anys després, ens vam mudar al nostre actual Cal Borinot, al c/ Comtes de Bell-lloc, 49. El local és el lloc de reunió habitual dels Castellers de Sants quan no estan assajant i a més a més és el punt de contacte amb el barri, gràcies a la seva ubicació clau en un dels carrers emblemàtics de Sants.

Des de la seva inauguració s’hi han celebrat moltes activitats que han enriquit la vida de la colla i que l’han ajudat a donar-se a conéixer i a créixer. Mentre no aparegui aquest local ideal que tots somiem, continuarem cuidant Cal Borinot per tal de fer-lo el millor espai de trobada per als Castellers de Sants i tots aquells que hi vulguin tenir alguna cosa a veure!

Vine a veure’ns!