facebookinstagramyoutubetwitterflickrtelegram

Vine a fer castells

Estarem encantats de veure’t a l’assaig!

  • On i quan assagem? Dimarts i divendres al vespre. Per més informació sobre els assajos fes clic aquí

  • Què he de portar? Només una camisa vella i uns texans còmodes! La resta ho posem nosaltres! 😉

  • Què faig el primer dia que vingui? Si et ve de gust ja podràs participar el primer dia, l’equip d’Acolliment et guiaran! Busca el seu braçalet.

  • Per on començaré? Per l’escola de castells! Si ets nou en aquesta activitat és el lloc ideal perquè n’aprenguis les bases.

  • Per a qualsevol consulta, no dubtis a enviar-nos un correu a: borinots@borinots.cat

Qui som els Castellers de Sants?

Som una entitat del barri amb més de 600 persones de totes les edats que compartim una passió: els castells. En només 25 anys d’història vam aconseguir formar part del grup de colles de gamma extra, amb el dos de nou amb folre i manilles, el pilar de vuit amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre, tots tres descarregats.

D'on venim?

El nostre origen es troba en un grup de persones de Sants que volien portar al barri la tradició castellera. El maig de 1993 ens vam estrenar a la nostra plaça, la plaça de Bonet i Muixí, amb camisa grisa, en referència als antics treballadors de les fàbriques del barri.

Qui pot fer castells?

Absolutament tothom! Hi ha tantes posicions en un castell, cadascuna amb la seva funció específica, que sigui quina sigui la teva edat, estatura i condició física segur que hi ha un lloc per a tu. No fa falta que siguis un expert en equilibris ni un aixecador de pesos nat, a la nostra escola de castells t’ensenyarem tot el que necessites perquè trobis el teu lloc al castell.

Què són els castells?

Els castells són un exemple pràctic del què significa l’èxit en el treball en equip. És impossible aixecar aquestes colossals estructures sense la participació de cadascun dels seus membres, tant de la pinya –el 90% del castell– com del tronc o del pom de dalt. Els castells ens aporten molts bons moments, viscuts en una família molt gran i diversa que comparteix la il·lusió de cada èxit assolit.

Quins són els valors?

Són passió, cultura i integració. També valors com la solidaritat, l’esforç cooperatiu, el treball en equip, la confiança, la germanor i l’esperit de superació.